Başkan Tuncer, emekçi kadınları unutmadı  

Başkan Tuncer, emekçi kadınları unutmadı   

MERSİN İZ HABER

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, ‘Kadın Üretici Pazarı’ndaki emekçi kadınları unutmayarak Anneler Günü’nü çiçek hediye ederek kutladı.
Yerel yönetimlerdeki kadın temsiliyetinin güçlendirilmesi ve kadın emeğinin değerinin artırılmasının önemine vurgu yapan Başkan Tuncer, günün anlam ve önemi konusunda şu değerlendirmede bulundu: 
“Kadınlar, toplumun her alanında önemli bir rol üstleniyor. Sadece annelik değil, öğretmenlik, kahramanlık, arkadaşlık, babalık ve kardeşlik yapan tüm annelerimize saygılarımı iletiyorum. Kadın üretici pazarlarımızda emek veren, evinin ekonomisine katkı sunan tüm emekçi kadınların özverili çalışmaları takdire şayandır. Kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha fazla söz sahibi olmaları için yerel yönetim olarak elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile tüm annelerimizin, anne adaylarının ve annelik hayali kuranların anneler gününü kutluyorum.” 
Başkan Tuncer ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren pazarındaki kadınlar, ziyaretten ve Anneler Günü'nü unutmamasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini önemsediği için teşekkür ettiler.