Başarır, ‘Mezitli’yi yüzde 60-65’le kazanırız”

Başarır, ‘Mezitli’yi yüzde 60-65’le kazanırız”

MERSİN İZ HABER

CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer’in seçim çalışmalarına katıldı. Gittiği her yerde vatandaşlardan büyük ilgi gören Başarır, “Mezitli’yi yüzde 60-65’le yeniden kazanacağız” dedi.
CHP Grup Başkan Vekili Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mezitli Belediye Başkan Adayı ile sahaya inerek, Menderes Mahallesi Gizem sitesinde yapılan seçim toplantısına katımdı. Bir süre önce Demokrat Parti Mezitli ilçe başkanlığından istifa ederek CHP ye katılan Elmas Durma tarafından düzenlenen toplantıya katılan ve fotoğrafının yer aldığı pasta ikram edilen Ahmet Serkan Tuncer, projelerini tek tek anlatıp sorulan sorulara samimi ve içten yanıtlar verdi.


“VATANDAŞIN PARASI MI VAR YUMURTA ALACAK?”

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği CHP’li Ali Mahir Başarır, yandaş medyada kendisinin bir grup tarafından protesto edildiği ve aracına yumurta atıldığı şeklinde çıkan haberlerin ise asılsız olduğunu belirterek, "Vatandaşın parası mı var yumurta alacak arabaya fırlatsın" dedi. İç Anadolu’da bile birçok belediyeyi kazanacaklarını vurgulayan Başarır, "Kazanmanın yolu hep birlikte çalışmaktan geçer. 31 Mart’ta bunlara sarı kart göstermeliyiz" şeklindeki sözlerine bir vatandaş ‘Bunlara kırmızı kart göstermeliyiz’ şeklinde yanıt veren vatandaşa Başarır, "İstanbul’u 3.kez kaybettiklerinde bunların yüzü zaten kırmızı olacak” diye yanıt verdi.

MEZİTLİ GÖNÜLLÜLERİ KAPI, KAPI DOLAŞIYOR

Bu arada, CHP'nin Mezitli Gönüllüleri’nden bir grup da Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer’in çalışmalarına katılıyorlar. Aralarında kıdemli partililerin de olduğu ve çoğunluğu gençlerden oluşan CHP’liler, tüm kırsal mahalleleri gezerek, kapı, kapı dolaşıp seçmenlere Ahmet Serkan Tuncer ile Vahap Seçer’in projelerini anlatan broşürleri dağıtmayı sürdürüyorlar.