CHP’li Tuncer’e esnaf morali

CHP’li Tuncer’e esnaf morali

MERSİN İZ HABER 

CHP Mezitli Belediye Başkan adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim çalışmalarını sahada yoğun programlarla sürdürüyor. Gittiği her yerde vatandaşlardan büyük ilgi gören Tuncer, ilçede faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.
CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mezitli Belediye Başkan adaylığına iddialı bir giriş yapan Tuncer, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek kucaklaştı. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi karşısında son derece memnun olduğu gözlenen Ahmet Serkan Tuncer’in, ziyaret sırasında samimi duruşu, mütevaziliği ve samimiyeti gözlerden kaçmadı.
Esnaflar, kendilerini ziyaret eden CHP’li Başkan adayı Ahmet Serkan Tuncer’e, AKP iktidarının iflas eden ekonomik politikaları ve her geçen gün artan hayat pahalılığı ile ilgili şikayetlerde bulundu. Gittiği her yerde vatandaşlardan tam destek alan Tuncer, başkan seçilmesi durumunda her konuda, her koşulda ve her problemde kapısının sonuna kadar açık olacağını söyledi. Genç ve dinamik yapısıyla güven verdiği ifade edilen CHP’li Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’de halkın desteği ile partisinin tarihi bir oy oranına ulaşacağını da dile getirdi.