Bozdoğan, CHP’den istifa etti bağımsız aday oldu

Bozdoğan, CHP’den istifa etti bağımsız aday oldu

MERSİN İZ HABER

2019 seçimlerinde CHP’den Tarsus Belediye Başkanı seçilen, 2024 seçimleri için partisince aday gösterilmeyen Haluk Bozdoğan, partisinden istifa ederek martta yapılacak yerel seçimlerde bağımsız olarak yarışacağını açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi MYK ve Parti Meclisi toplantısından Mersin’in en büyük ilçesi olan Tarsus’ta mevcut belediye başkanı Haluk Bozdoğan’ın yerine belediye meclis üyesi Ali Boltaç’ın belediye başkan adayı olması kararı çıktı. Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, bu karara CHP’den istifa ederek bağımsız aday oldu. 
Belediye tesislerinde personele seslenen Başkan Bozdoğan, “Bu hikâye, bu destan devam edecek. Şimdi eskiden daha güçlüyüz, emin olun. Destanımız bitmeyecek, Bağımsız Büyük Tarsus Hareketi ile daha güçlü yarınlara ilerleyeceğiz” dedi.

“HALK SİYASETİN ÜSTÜNDEDİR”

Halkın her zaman siyasetin üzerinde olduğunu, Tarsus’a daha iyi hizmet etmek adına bağımsızlık kararı aldığını belirten Bozdoğan, şunları söyledi:
“Tarsus’un gelişimi ve refahı için çalışmaya devam edeceğim. Bu hikaye daha yeni başlıyor, bu destan daha yazılacak çok sayfa var. Siyaset halkın üzerinde olamaz. Ne olursa olsun halk siyasetin her zaman üzerindedir. Bugün hem sağdan hem soldan sabaha kadar binlerce telefon geldi. Binlerce mesaj geldi. Demek ki değerli dostlar, değerli işçiler, değerli memurlarım, biz çok güzel işler yapmışız. O yaptığınız işlerle her biriniz gurur duyun. Ama asıl destan 31 Mart 2024’de yazılacak. Ve sizlere söz veriyorum, halka her gittiğim yerde bunların ne olduğunu anlatacağım. Çalıştırmadıkları meclisi ve bugünkü gelinen belediyenin performans testlerinde Ankara’da her zaman ilk 10’da olmasını herkese anlatacağım.”