CHP’li Seçer meydan okudu: "Gelecek dönem de başkan CHP’li olacak"

CHP’li Seçer meydan okudu:
CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, herkesin belediye başkanı adayı olarak seçimlerde yarışabileceğini belirterek, “Mersin’de belediye başkanı CHP’li, gelecek dönem de CHP’li olacak” dedi.

MERSİN İZ HABER

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, siyasi rakiplerini meydan okudu. Seçer, herkesin başkan adayı olarak yarışabileceğini belirterek, “Mersin’de belediye başkanı CHP’li, gelecek dönem de CHP’li olacak” dedi.

“HAKSIZLIĞI, HUKUKSUZLUĞU, AVANTAYI ORTADAN KALDIRMAK İÇİN BELEDİYE BAŞKANI OLDUM”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Yakaköy mahallesinde çiftçilere sulama borusu ve küçükbaş hayvan dağıtımı törenine katıldı. Törende tarım alanında yaptıkları çalışmaları anlatan Seçer, günü kurtarmak için değil, üreticiye gerçekten fayda sağlayacak projeler ürettiklerini söyledi. Konuşmasında siyaset gündemine de değinen Seçer, “Seneye seçim var. Nasip. Biz çalışıyoruz. Ben CHP’li bir belediye başkanıyım. Benim dünyam bakışım CHP’li. Mustafa Kemal Atatürk, bayrak. Benim bakış açım bu. Ben CHP’li belediye başkanıyım ama herkesin belediye başkanıyım. Ben bu kente adalet dağıtmak için belediye başkanı oldum. Ben haksızlığı, hukuksuzluğu, avantayı ortadan kaldırmak için belediye başkanı oldum. 4 yılı geçtik. 4 yıl içinde beni geceleri uykusuz bırakan, ateşe saran bırakan bir günahım olmadı. Allah da nasip etmesin. Çocuklarıma babalarının haram kuruşunu yemeyi nasip etmesin” diye konuştu.

“CHP MERSİN’DE BİRİNCİ PARTİDİR. BELEDİYE BAŞKANI CHP’LİDİR”

Belediye başkanlığı görevinin vebalinin, sorumluluğunun büyük olduğunu kaydeden Seçer, şöyle devam etti:
“İlk 5 yıl bittikten sonra CHP’nin adayı Vahap Seçer ise mindere çıkar. Vahap Seçer 5 yılın sonunda yaptığı işler nedeniyle mindere çekinmeden çıkar. Çünkü 5 yıllık sürede işini iyi yaparsan halkın karşısına çıkarsın. Başın dik çıkarsın başını kimse eğemez. Ama görevini iyi yapamazsan halkın karşısına çıkmaktan korkarsın, aday olmaktan korkarsın, aday olsan bile vatandaş yapmadıklarını hesabını sana sandıkta sorar, getirdiği gibi de götürür. Bunu bilecek bir siyasi birikime sahibiz. Her şey nasip. Herkes çıkabilir. CHP’nin yolu bellidir. CHP’nin Mersin’deki gücü de bellidir. CHP son seçimlerde Mersin’de 385 bin oy almış partidir. CHP Mersin’in birinci partisidir. Ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’lidir. Gelecek dönemde CHP’li olacaktır. Aç tavuk da kendini buğday ambarında sanır.  Yolumuz belli. Yolumuz ferah, yolumuz açık, bizler de kararlıyız.”