Büyükşehir U-11 ve U-12 Şenliği sona erdi

Büyükşehir U-11 ve U-12 Şenliği sona erdi

MERSİN İZ HABER

Mersin Büyükşehir Belediyesinin, bu yıl ikincisini düzenlediği ‘U-11 ve U-12 Futbol Şenlik Ligi’ ödül töreniyle tamamlandı.
Macit Özcan Spor Tesisleri’nde gerçekleşen ödül töreninde, U-12 A Grubu’nun 1.’si Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), U-12 B Grubu’nun 1.’si Akdeniz Zirve, U-12 C Grubu’nun 1.’si Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü, U-12 D Grubu’nun 1.’si Toroslar Kartal oldu. U-11 A Grubu’nun 1.’si Çukurova İdman Yurdu, U-11 B Grubu’nun 1.’si Mersin Mezitli, U-11 C Grubu’nun 1.’si Mersinter olurken, U-11 D Grubu’nun 1.’si Akdeniz Zirve oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği U11 ve U12 Futbol Şenliği’ni 8 Temmuz’da başlatıp, 25 Temmuz’daki ödül töreni ile sonlandırdıklarını belirten Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, “Turnuva boyunca çok güzel mücadeleler oldu. Aslında maksat kazanmaktan daha çok çocuklarımıza iyi bir eğitim vermek, katılımlarını sağlamak ve turnuvanın bir şenlik havası içerisinde geçmesini sağlamaktı. Ben amacın hasıl olduğunu düşünüyorum. Katılan tüm çocuklarımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Turnuvada, geleceğin yıldızı olabilecek kapasitede sporcuların da yer aldığına dikkat çeken Tok, “Turnuvaya katılan 80 takım içerisinde 24 takıma ödül verdik, ama geleceğin yıldızı olabilecek dediğimiz çocuklarımız da var. İnşallah hepsi aynı seviyede, geleceğin yıldızı olarak devam ederler. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak da, bu çocuklarımıza ciddi anlamda destek vereceğiz” dedi.