Mersin’de sahte doktor yakalandı

Mersin’de sahte doktor yakalandı
Mersin’de gittiği hastanede temin ettiği önlükle kendisini doktor olarak tanıtıp muayene olan Mehmet Kadir U. gece mesleği merakı yüzünden Çocuk Yoğun Bakıma girmek üzere iken yakalandı.

Mersin’de kapısı açık bir odadan aldığı önlükle doktor kılığına bürünerek muayene olan ve sonrasında mesleği merakı yüzünden gece yeniden hastaneye dönen Mehmet Kadir U. Çocuk Yoğun Bakıma girmek üzere iken yakalandı.
Edinilen bilgiye göre Mehmet Kadir U, Mersin Şehir Hastanesi’ne giderek K.B.B bölümünde muayene olmak istedi. Ancak randevusu bulunmadığı için muayene olamayacağını anlayınca kafasında kurduğu planı harekete geçirdi.

DOKTOR ÖNLÜĞÜ İLE MUAYANE OLDU

Hastanede kapısı açık bir odadan temin ettiği önlüğü giyen Mehmet Kadir U. K.B.B bölümünde kendisini doktor olarak tanıtıp muayene olduktan sonra evine döndü. Ancak, doktorluk mesleğini çok merak ettiği için gece hastaneye giderek görevlilere anestezi doktoru olduğunu söyleyerek, çocuk yoğun bakım ünitesine giriş yapmaya çalıştığı esnada, yakalandı. Şüphelinin doktor olmadığını anlayan güvenlik ekipleri, şahsı yakalayarak polise teslim etti.

MESLEĞİ ÇOK MERAK ETTMİŞ

Doktorluk mesleğini çok merak ettiği için böyle bir işe kalkıştığını söyleyen 
Mehmet Kadir U. muayene olabilmek için boş olan başka bir odadan doktor önlüğü aldığını ve bu önlükle kendisini KBB doktoruna doktor olarak tanıttığını itiraf etti. Eve gittiğinde ise doktorluğun nasıl olduğunu merak ettiği için gece 24.00 sıralarında tekrar hastaneye döndüğünü anlatan şüpheli, çocuk yoğun bakım ünitesine girmeye çalıştığı esnada önlüğün içerisindeki takip cihazı alarmı çalınca güvenlik görevlilerine yakalandığını anlattı.
Gözaltına alınan sahte Doktor Mehmet Kadir U. ile ilgili işlemler devam ediyor.

  Mersin’de sahte doktor yakalandı