Lider evinde Kelkit engeline takıldı: 2-2

Lider evinde Kelkit engeline takıldı: 2-2

Hayati KARADAŞ / MERSİN İZ HABER

3’ncü Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Mersin İdmanyurdu, sahasında karşılaştığı 1954 Kelkit Belediye Spor ile 2-2 berabere kaldı. Hakemin kötü bir yönetim sergilediği maçta, kırmızı lacivertliler elde ettikleri beraberlikte puanını 36’a yükseltirken liderliğini korudu.

Mersin Stadyumu’nda oynanan ve binlerce kırmızı lacivertli taraftarın izlediği maça, konuk ekip golle başladı. Konuk ekibin 12’nci dakikada geliştirdiği atağında Onur Demir, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.0-1 Golden sonra kısa sürede toparlanan kırmızı şeytanlar 26’ncı dakikada Abuzer Toplu’nun vuruşuyla beraberlik sayısına ulaştı. 1-1. Konuk ekip bu kez 36’ncı dakikada Mertkan Cengiz’in attığı golle yeniden öne geçerek devreyi galibiyetle kapattı. 1-2 . Gol düellosuna sahne olan maçın ikinci yarısının hemen başlarında Yeni Mersin İdmanyurdu 53’ncü dakika Abuzer Toplu’nun attığı golle skora denge getirdi.2-2 Maçın bundan sonraki dakikalarında Yeni Mersin İdmanyurdu’nun skoru değiştirme çabası sonuç vermeyince maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Maçtan sonra kırmızı lacivertli taraftarlar kötü bir yönetim sergileyen hakem kadrosuna tepki gösterirken, futbolcular kaçırdıkları galibiyet nedeniyle büyük üzüntü yaşadı.

ESKİ BAŞKANA VEFA

Yeni Mersin İdmanyurdu, maça kısa bir süre önce yaşamını yitiren eski başkanlardan Alaattin Bulut’u unutmadı. Kırımızı lacivertiler, maça başkan Bulut’un fotoğrafının yer aldığı “Seni unutmayacağız” pankartı ile çıktı.

BAŞKANLAR TÜRBİNDE

Yeni Mersin İdmanyurdu’nun önemli puan mücadelesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, maçı izleyenler arasında yerini aldı. Başkan Seçer’i, stadyum girişinde Yeni Mersin İdmanyurdu Başkanı Metin Saltık ile kırmızı lacivertli taraftar grubu Şeytanlar’ın türbin lideri Mustafa Demirtaş ve taraftarlar çiçeklerle karşıladı. Başkan Seçer, taraftarların verdiği kulüp atkısıyla maçı izledi.