Yenişehir’de öğrenci yemeğinde indirim

Yenişehir’de öğrenci yemeğinde indirim

MERSİN İZ HABER

Mersin’de Yenişehir Belediye Başkanı CHP’li Abdullah Özyiğit, kurumun misafirhanesi ve Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nda konaklayan üniversite öğrencilerinin 35 TL olan akşam yemeği ücretini 20 TL’ye düşürdü. Öğle yemeğinin de bedava olması için çalışma başlatıldı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Yenişehir Belediyesi, ev sahipliği yaptığı üniversite öğrencilerine sosyalleşebilmeleri ve güzel vakit geçirebilmeleri amacıyla renkli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Yenişehir Belediyesi Misafirhanesi ve Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nda konaklayan üniversite öğrencileri “Yaza Veda Partisi’nde gönüllerince eğlendi.

"YENİŞEHİR BİR ÜNİVERSİTE KENTİ"

Öğrencilerin talep ve isteklerini dinledikten sonra konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Sizlerle birlikte büyük bir aile
olduk. Hedefimiz birlikte güzel işler yapmak. Mersin Yenişehir bir üniversite kenti. Yurtlarımız ve misafirhanelerimiz paylaşmayı, dostluğu öğrenebileceğiniz bir ortam. Biz yerel yönetimlere de görevler düşüyor. Önümüzdeki süreçte de size bir tane uygulama sunacağız. O uygulama ile size ikram ettiğimiz öğle yemeklerimizi kentte yeme içme hizmeti veren yerlerde rezervasyon yaptırıp ücretsiz olarak yiyebileceksiniz. Öğrenci-Ye Projesi’ne Mersin Yenişehir Belediyesi olarak ortak olduk. Bunu Mersin’de Yenişehir esnafı ile üniversiteli gençlerimizi kaynaştırma ve buluşturma noktasında bir araç olarak da kullanacağız” dedi.

AKŞAM YEMEKLERİNDE İNDİRİM

Yurt ve misafirhanede akşam yemek ücretlerinin ise 35 TL’den 20 TL’ye indirileceğinin müjdesini veren Başkan Özyiğit, “Geçen yıl olduğu gibi 1 ay ücretsiz yemek ikramımız da olacak. Bütün hesabımızı sürdürülebilir hizmetler olmasından yana yapıyoruz. Aile gelirinize fazla yük olmamanızı sağlamak adına elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Yenişehir Belediyesi Misafirhanesi’nde düzenlenen “Yaza Veda Partisi’nde müzik eşliğinde halay çekerek eğelenen öğrencilere köfte ekmek ikramında da bulunuldu.