Sarı ailesinin mutlu günü

Sarı ailesinin mutlu günü

MERSİN İZ HABER

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası ve TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Sarı’nın, 2009 yılında vefat eden kardeşi Muhammet Sarı’nın oğlu olan yeğeni Şükrü Sarı, yüzlerce davetlinin katıldığı muhteşem bir düğün töreniyle evlendi.
Water Garden’da yapılan düğünde salon çiçek ve çelenklerle adete doldu. Şükrü ve Nisa Sarı’nın düğün törenlerine parti genel başkanları, bakanlar, milletvekilleri oda başkanlarının gönderdikleri kutlama telgrafları davetlilerden büyük alkış aldı. Düğünde CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, AK Parti Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Akdeniz İlçesi Belediye Başkanı  Mustafa Gültak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de davetliler arasında yer aldı.
Nisa ve Şükrü Sarı çiftinin davetlilerin alkışları eşliğinde salona girişleri ve açılış dansı ile başlayan düğünde, ev sahipliğini üstlenen Veysel Sarı ve diğer amcalar Ali, Harun Sarı konuklarıyla yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği örneği sergiledi. Çiftin mutluluklarına davetlilerde dans ve oyunlarıyla eşlik etti. Amca Veysel Sarı’nın damat Şükrü Sarı ile yaptığı tiwist dans gösterisi ise davetlilerden büyük alkış aldı.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün, Nisa ve Şükrü Sarı’nın amcaları Ali, Veysel, Harun Sarı’nın davetlileri teşekkür ederek tek, tek  uğurlamsından sonra çekilen aile fotoğrafları ve çiftin balayı için salondan ayrılmalarıyla son buldu.