Dr.Demirsoy okurlarıyla buluştu

Dr.Demirsoy okurlarıyla buluştu

MERSİN İZ HABER

Mersinli Yaşam Koçu Dr.Yazar Oğuz Demirsoy, “En önemli ilişki” kitabı için düzenlenen söyleşi ve imza gününde okurlarıyla buluştu.
İçel Sanat Kulübü’nde gerçekleşen etkinlikte mersinizhaber köşe yazarı Dr.Oğuz Demirsoy, “En önemli ilişki” 3’ncü kitabının imza gününe dostları ve okurları ile bir araya geldi. Düzenlenen söyleşi ve imza gününe katılan İçel Sanat Kulübü Başkanı A.Mecit Baskın, Yaşam Koçu ve yazar Dr.Oğuz Demirsoy’dan övgüyle söz ederek, yazarlık alanında başarı dileklerini sundu.
Dr.Demirsoy, eşi Dr.Dilek Demirsoy’un ev sahipliğinde daha sonra etkinliğe katılan okurlarıyla mini bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide konuşan Dr.Demirsoy, yıllar önce mesleğinden koparak kendisine yeni bir yol çizdiğini ve özellikle akademik yaşam koçluğu alanında çalışmalarını yürütmesinin yanında, çok sevdiği yazarlığı da büyük bir keyifle sürdürdüğünü anlattı.
Dr.Demirsoy, daha sonra etkinliğe katılanlara “En önemli ilişki” isimli kitabını imzaladı. Demirsoy'un daha önce de "Mucize Sizsiniz" ve "Mucize İçinizde" isimli iki kitapları çıkmıştı.