Muz gemisinde 48 kilo 800 gram kokain ele geçirildi

Muz gemisinde 48 kilo 800 gram kokain ele geçirildi
Ekvator’dan Hong Kong bandıralı gemiyle Mersin Limanı’na getirilen muz yüklü konteynerde yapılan aramada, 48 kilo 800 gram kokain maddesi ele geçirildi. 4 kişi gözaltına alındı.

MERSİN İZ HABER

Mersin Limanı’nda muz yüklü konteynerde yapılan aramada, 48 kilo 800 gram kokain ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ekvator’dan Hong Kong bandıralı gemiyle Mersin Limanı’na getirilen muz yüklü konteynerlerin içinde uyuşturucu madde olduğu yönünde istihbarat alındı. Bunun üzerine bir süre Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, konuyla ilgili çalışma başlattı.

KONTEYNER İÇİNDE ZULA

Kokain yüklü gemi ile ilgili bir süre teknik-takip eşlemi yapıldı. Yapılan araştırma ve incelmeme sonucu geminin Mersin Limanı’na boşalttığı muz yüklü konteynerlerde 'Miror' ve 'Brego' adlı narkotik köpekleri ile arama yapıldı. Yapılan detaylı aramada, konteynerin birinde havalandırma boşluğuna zulalanmış 40 paket halinde 48 kilo 800 gram kokain ele geçirildi. Olayla ilgili M.K., A.K., G.S., A.U.B. ve E.G.Ö. gözaltına alınırken, soruşturma çok yönlü sürüyor.

 

  Muz gemisinde 48 kilo 800 gram kokain ele geçirildi