Polisevi saldırısında bekçiler de çatışmaya katıldı

Polisevi saldırısında bekçiler de çatışmaya katıldı
Mersin’de polisevine yönelik hain terör saldırısı ile ilgili operasyonlar devam ederken, ortaya çıkan bir görüntüde bir bekçinin yerde sürünerek teröristlerde çatışması yer aldı. Çatışmadan hemen sonra da kadın teröristlerin kendilerini patlatma anı ve ortaya çıkan alev topu görüntülerde yer aldı.

MERSİN İZ HABER

Mersin'deki polisevine yönelik terör saldırısında mahalle bekçilerinin de çatışmaya katıldığı ortaya çıktı. Yeni ortaya çıkan görüntüye göre bir mahalle bekçisi yerde sürünerek teröristlere kuşun yağdırdı. Görüntüde kadın teröristlerin kendilerini patlatma anı ve ortaya çıkan alev topu net olarak görülüyor.

3 GÜN ÖNCE SURİYE’DEN GİRİŞ YAPTILAR

Merkez Mezitli ilçesinde yaşanan terör saldırısı ile ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor. Terörle mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü’nce titizlikle yürütülen çalışmalarda, eylemi gerçekleştiren iki kadın teröristin 3 gün önce kaçak yollardan Suriye’den Türkiye’ye giriş yaptığı saptandı. Mersin’de henüz bilinmeyen bir örgüt evinde kaldığı öne sürülen kadın teröristlere, örgütün kullandığı bir haberleşme ağı üzerinden polisevinin koordinatlarının verildiği belirlendi.

ÇATIŞMAYA BEKÇİLERDE KATILDI

Öte yandan ortaya çıkan yeni bir kamera görüntüsüne göre mahalle bekçileride çatışmaya katıldıı. Poliste yer alan görüntüle göre bölgeden çok sayıda silah sesi duyulması üzerine çevrede görevli mahalle bekçileri de olay yerine yönlendirildi. Yaşanan saldırıda bir bekçinin yerde sürünerek teröristler ile çatıştığı anlar güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

ARAÇ ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Bir mahalle bekçisinin çatışma anının kameraya yansıdığı görüntüde, çatışmada vurulan ve kaçamayacaklarını unlayan iki kadın terörist polis evi giriş sokağında park halindeki bir özel aracın yanında, çantalarında bulunan bombaları patlama anı da net olarak yer alıyor. Henüz türü belirlenemeyen bir patlayıcıların infilak etmesiyle birlikte çatışmada yaralı durumda olan iki kadın terörist havaya uçuyor. Sokaktaki araç yaşanan patlama sırasında bir anda alev topuna döndüğü de net olarak görülüyor.

  Polisevi saldırısında bekçiler de çatışmaya katıldı