Yeni Mersin İdmanyurdu sezonu 3 puanla açtı: Türbinlerde özlenen tablo

Yeni Mersin İdmanyurdu sezonu 3 puanla açtı: Türbinlerde özlenen tablo

MERSİN İZ HABER

TFF 3.lig ekibi Yeni Mersin İdmanyurdu, sezonun ilk maçında kendi evinde oynadığı Amasya Spor maçını 2-1 kazanarak açılışı 3 puanla yaptı. Maçı Vali Ali Hamza Pehlivan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak türbinlerde izledi.

Mersin Stadyumu’nda yapılan ve binlerce taraftarın heyecanla izlediği karşılaşmanın genelinde üstün bir futbol ortaya koyan Yeni Mersin İdmanyurdu, 6. Dakikada Özkan Zileli ve 28. Dakikada Umut Aydın’ın attığı gollerle öne geçti. Konuk ekip ise 43. Dakikada Yahya Kemal Baki’nin karambolden attığı golle skoru 2-1’i yaptı. Maçın sonucu ilk yarıda gelen gollerle belirlenirken, Mersin takımı oyuncuları maç içinde sayısız gol fırsatında da yararlanamadılar.

ATKIYI TAKIP TÜRBİNE KOŞTULAR

Hafta arasında antrenmanı izlediği takıma büyük moral vererek sıradışı bir vali imajı çizen Vali Ali Hamza Pehlivan, kırmızı lacivertli ekibin ilk lig maçında da türbindeki yerini aldı.

Mersin İdmanyurdu atkısını boynuna asan Vali Pehlivan, şeref türbininde maçı büyük bir heyecan içinde izledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'de, Vali Pehlivan gibi tamkımın atkısını boynuna asarak maçı izledi. Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmız, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli ile çok sayıda iş insanı da maçı izlediler.