Emekçi kadınlar eğlendi

Emekçi kadınlar eğlendi

MERSİN İZ HABER

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik sosyal faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından gündelik işlerde çalışan, ev işçiliği yapan veya tarlalarda alın teri döken emekçi kadınlara yönelik moral ve eğlence programı düzenlendi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Gençlik Kampı’nda gerçekleşen programda kadınlar, müzik eşliğinde halaylar çekip oyunlar oynadılar ve gönüllerince eğlendiler. Çocukların da survivor parkurunda zaman geçirdiği etkinlikte, yine çocuklar grup olarak müzik eşliğinde dans ettiler.

“BAŞKANIMIZ VAHAP SEÇER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ. İYİ Kİ VAR”

Ev işçisi kadınlardan Safinaz Dur, çocuklarıyla güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, “Bugün çocuklarımla beraber Gençlik Kampı’nda düzenlenen etkinliğe katıldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ediyoruz. İyi ki var, iyi ki böyle bir etkinlik düzenledi, iyi ki buradayız. Arkadaşlara teşekkür ediyoruz” dedi. Tarsus’a bağlı Mahmutağa Mahallesi’nden olan ve tarlalara çalışmaya giden Miyaset Şahan da, “Bugün köyümüze otobüs geldi. Arkadaşlarımla hep birlikte buraya geldik. İkramda bulundular, oynadık, yedik, içtik, eğlendik. Allah razı olsun” şeklinde duygularını dile getirdi.