Divan Mersin’e Türk Turizmin Oscar’ından büyük ödül

Divan Mersin’e Türk Turizmin Oscar’ından büyük ödül

MERSİN İZ HABER

Türk turizminin Oscar’ı olarak kabul edilen ve “Türkiye’nin En Kapsamlı Turizm Ödülleri” olan 12. QM-Quality Management Awards  (Yönetim Kalitesi Ödülleri) Megasaray Westbeach’te gerçekleştirilen olağanüstü bir gece ile sahiplerine kavuştu.
Toplam 10 ana kategoride 70 farklı dalda kişi ve markaların QM Ödülleri’ne kavuştuğu gecede binlerce turizmcinin oylamasıyla Divan Mersin Oteli "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Akdeniz Bölgesi Şehir Oteli" ödülüne layık görüldü. Ödülü Divan Mersin Oteli Genel Müdürü Berati Tuncer aldı.

QM AWARDS

Turizm sektöründe yönetim kalitesinin önemini vurgulamak amacıyla GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından 2010 yılında başlatılan, QM Quality Management Tourism Awards, Türkiye’nin en kapsamlı Turizm ödülleridir. Gm Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından ilki 2006 yılında GM ödülleri olarak gerçekleşen ödül töreni, 2010 yılında QM Awards olarak yönetim kalitesini vurgulamak amacıyla Quality Management adıyla gerçekleştirildi ve QM olarak 12.yılında. QM, gelişimi içerisinde her yıl etki alanını yaygınlaştırarak 2018 yılı itibari ile oylama sayfasına 100.000 dolaylarında ziyaretçi alan Türkiye’nin en kapsamlı turizm ödül törenidir.