Gönül Dostları gecede buluştu

Gönül Dostları gecede buluştu

MERSİN İZ HABER

Mersin’de 1992’de kurulan Gönül Dostları Musiki ve Kültür Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, 30’ncu yıl anısına düzenlenen gecede buluştu. Koroda görev üstlenen koristler ve sazlar, şarkılar söyleyip gece boyunca eğlendi.
Bir süre önce Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde konser veren Gönül Dostları Musiki ve Kültür Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Mezitli ilçesi Palma-1 Sitesi’nde faaliyet gösteren Gabby Grills’te buluştu. Şef Burcu Sungu Bayrak yönetimindeki koro, birçok ünlü bestecinin eserlerinden oluşan şarkılar söylerken, geceye katılanlar doyasıya eğlenme imkanı buldu.  

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Düzenlenen 30’ncu yıl etkinliğinde Dernek Başkanı Fatih Erdoğan ile eşi Çiğdem Erdoğan koroya ve seçkin misafirlerine ev sahipliği yaptı. Düzenlenen etkinlikte açış konuşması yapan Başkan Erdoğan, etkinliğe katılım gösteren koro ve konuklarına teşekkür etti. Başkan Erdoğan şunları söyledi:
“Sizlerle beraber olmak her zaman çok güzel. Bildiğiniz üzere bir süre önce 30’ncu yılımızı çok güzel bir konserle kutladık. Hepinizle çok güzel saatler geçirdik. Ancak, istedik ki bu saatlerin de bir anısı bir hatırası olsun. Onun için korumuzun çok değerli üyelerine her zaman için evlerinin bir köşesine asacağı bir teşekkür belgesi hazırladık. Katılımınız için hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.”

Başkan Erdoğan, daha sonra tüm koroistler ve sazlar için dernek adına hazırlanmış teşekkür belgelerini verdi. Gecede Başkan Erdoğan ve eşi Çiğdem Erdoğan ayrıca Şef Burcu Sungu Bayrak’a bir hediye sunarak, yaptığı hizmetleri nedeniyle teşekkür ettiler.
Gönül Dostları Musiki ve Kültür Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenme imkanı buldu. 

  Gönül Dostları gecede buluştu