Tuncer’den yoğun tempo

Tuncer’den yoğun tempo

MERSİN İZ HABER

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tuncer, seçime kısa bir süre kala çalışma temposunu artırdı.
Seçime günler kala Mezitli’nin dört bir yanını dolaşarak vatandaşlarla buluşan, sorunları dinleyip çözüm önerilerini paylaşan Ahmet Serkan Tuncer, adil, şeffaf ve kapsayıcı bir yönetim anlayışıyla ilçenin daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedeflediğini savundu. Bu seçim sürecinde vatandaşlar ile bir araya gelmek ve Mezitli’mizin geleceği için birlikte çalışmanın büyük bir onur ve sorumluluk olduğunun altını çizen Tuncer, şunları söyledi:
“Her gün sokak, sokak, mahalle mahalle dolaşıyor, ev ev ziyaret ediyoruz. Hemşerilerimizin sorunlarını, taleplerini ve beklentilerini dinliyoruz. Bizim için her bir görüş, her bir öneri çok değerli. Amacımız, Mezitli’yi daha güzel, daha yaşanabilir bir yer haline getirmek ve hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak. Bu yolda, şeffaf bir yönetim anlayışıyla, katılımcı bir yaklaşımla hareket
ediyoruz. Yanımızda yer alan tüm dostlarımızla birlikte çözüm odaklı çalışarak, daha iyi bir gelecek inşa etmek istiyoruz. Bu süreçte desteğini ve güvenini bizden esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Biz, Mezitli için buradayız ve Mezitli’nin sesi olmaya söz veriyoruz.”
Tuncer, yoğun seçim çalışmalarında her yaştan insanlarla sıcak ve samimi diyalog kurmayı da ihmal etmiyor. Tuncer’e ilgi gösteren vatandaşlar kendisiyle bol bol hatıra fotoğraflar da çektiriyor.