Köylü Pazarı’nı gezen Özyiğit’ten sandığa gitme çağrısı

Köylü Pazarı’nı gezen Özyiğit’ten sandığa gitme çağrısı

MERSİN İZ HABER

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Menteş Mahallesi’nde bulunan Köylü Pazarı’nı gezerek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Özyiğit, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vatandaşlara sandığa gitme çağrısında bulunarak, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istedi.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in, sahada seçim çalışması yoğun bir tempoda devam ediyor. Ziyaretlerinde hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren ve taleplerini alan Başkan Özyiğit, 28 Mayıs seçimleri için de sandığa gitme çağrısında bulunuyor. 

“28 MAYIS’TA SANDIĞA GİDECEK VE EN KÖTÜ GÜNLERİ GERİDE BIRAKACAĞIZ”

Son olarak Menteş Mahallesi’nde kurulan Köylü Pazarı’nı gezen Başkan Abdullah Özyiğit, alkışlarla karşılandı. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden Özyiğit, “Bir dokunduk, bin ah işittik.  Sorun belli, çözüm ortada. 28 Mayıs’ta sandığa gidecek ve en kötü günleri geride bırakacağız. 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde bu ülkeye baharı getireceğiz” ifadelerini kullandı.