OSB’de Tekli güven tazeledi

OSB’de Tekli güven tazeledi

MERSİN İZ HABER

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) seçimlerinde Beyaz Liste ile yarışan ve 3 dönemdir Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Sabri Tekli seçimi kazanarak güven tazeledi.
MTOSB’da yapılan Yönetim Kurulu seçimleri yoğun bir katılımla gerçekleşti. Turuncu listede AKY Technology Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Akyürek ve Beyaz Listede mevcut Başkan Sabri Tekli yarıştı. 222 sanayiciden 212’sinin oy kullandığı seçimlerin bugüne kadar en yoğun katılımla gerçekleşen seçim olduğu belirtilirken oyların 2’si boş ve 2’si geçersiz olarak kabul edildi. Gökmen Akyürek 86 oy alırken Sabri Tekli ve yönetimi 122 oy alarak güven tazeledi. Sonuçların açıklanmasının ardından açıklama yapan Tekli, “Kazanan Mersin sanayisi oldu. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de demokrasi çizgimizden ödün vermeden seçimimizi rekor bir katılım oranı ile gerçekleştirdik. Tüm sanayicilerimize destekleri için teşekkür ediyorum. Daha gidecek çok yolumuz var” dedi.
MTOSB Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Sabri Tekli, Veysel Memiş, Zeynep Şemsi Aysalar, Hasan Yıldırım, Mehmet Orğun, Ali Kıraç, Safvatulah Işık, Bedri Akyüz, Mehmet Atille