Seçer’den sandığa gitme çağrısı

Seçer’den sandığa gitme çağrısı

MERSİN İZ HABER

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir İlçesi Eğriçam pazar yerinde esnaf ziyareti yapıp, vatandaşlarla bir araya geldi ve 28 Mayıs'tan gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Turu için sandığa gitme çağrısında bulundu.
Başkanı Vahap Seçer’e pazar ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, Yenişehir Belediye Meclis üyeleri, Eğriçam Mahalle Muhtarı İbrahim Ünel ile Akkent Mahalle Muhtarı Zakir Oğultekin eşlik etti.

“SANDIĞA GİDELİM, OYLARIMIZI KULLANALIM”

Pazar yerinde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Seçer, alkışlarla karşılandı.Sezer, herkesle selamlaşarak, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Yurttaşlara “İyi alışverişler” esnafa da “Hayırlı İşler” dileğinde bulunan Seçer, “Pazar günü Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçelim. Sandığa gidelim, oylarımızı kullanalım. Bir vatandaşlık görevi” dedi.

“KILIÇDAROĞLU’NU SEÇELİM, UCUZLUK GETİRSİN”

Vatandaşların “Pazar boş, her şey pahalı, alma gücü yok” demeleri üzerine ise Seçer, pazar günü sandığa giderek oy vermelerini söyledi. Bir vatandaşın “Artık yeter. Hiçbir şey alamıyoruz. Gençlerimiz artık yaşlandı” diyerek hayat pahalılığından şikayet etmesi üzerine ise Başkan Seçer, “Düzelecek. Hayat pahalı. Hayatı pahalandıranları göndermek lazım. Pazar günü Kemal Kılıçdaroğlu'nu seçelim. Ucuzluk getirsin” ifadelerini kullandı.
Başkan Vahap Seçer, vatandaşlardan gelen talepleri not aldırdı. Ziyarette vatandaşlara pazar çantası, çocuklara da oyuncak dağıtımı yapıldı.