Sağlar, toprağa verildi

Sağlar, toprağa verildi

MERSİN İZ HABER

Mersin’de yaşamını yitiren Kültür ve Turizm eski bakanlarından Fikri Sağlar’ın kardeşi 66 yaşındaki 1 çocuk babası İsmail Sağlar, son yolculuğuna uğurlandı.
Yaşamını yitiren İsmail Sağlar’ın cenazesi Müftü Camii’ne getirildi. Burada eski bakan Fikri Sağlar ile İsmail Sağlar’ın Avukat oğlu Mustafa Sağlar ve aile fertleri taziyeleri kabul etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da çelenk gönderdiği cenaze törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi ile yüzlerce vatandaş katıldı. Fikri Sağlar’ın kardeşi İsmail Sağlar, kılınan öğle ve cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Zamansız yaşamını yitirmesiyle sevenlerini yasa boğan İsmail Sağlar, Kuvayi Milliye milislerinden, Cumhuriyet kurucularından merhum Süleyman Fikri Mutlu'nun torunu, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı merhum Kaya Mutlu'nun yeğeni, Dr. Merhum Mustafa Sağlar'ın oğlu, Kültür ve Turizm eski bakanı Fikri Sağlar'ın kardeşiydi. İsmail Sağlar, Kanal 2000 TV'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti üyesiydi.

 

 

  Sağlar, toprağa verildi