(ÖZEL)-Mersin’de çifte kadın katliamı: Eşini ve öz annesini öldürdü

(ÖZEL)-Mersin’de çifte kadın katliamı: Eşini ve öz annesini öldürdü
Mersin’de henüz bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 47 yaşındaki İrfan Özer, resmi nikahlı eşi Yasemin Özer ile evinde kalan annesi Muzaffer Özer’i, biri ruhsatlı çifte tabanca ile vurarak öldürdü. Tutuklanan İrfan Özer’in, geçtiğimiz yıl kasım ayında memleketi Tunceli’nin Mazgirt ilçesinde ‘İçlerinde şeytan var’ diyerek 5 kediyi tabanca ile öldürdüğü ve Menzil tahrikatı üyesi olduğu öne sürüldü.

Ali Ekber ŞEN / MERSİN İZ HABER

Memleketi Tunceli’nin Mazgirt ilçesinde Yatılı Bölge Okulu bünyesinde eğitim görürken Menzil tahrikatının ağına düştüğü öne sürülen İrfan Özer, Mersin’de girdiği bunalım sonucu biri ruhsatlı çifti tabanca ile katliam yaptı. Özer’in, memleketinde ‘İçlerinde şeytan var’ diyerek 5 kediyi tabanca ile öldürdüğü belirlendi. Eşi Yasemin Özer ile annesi Muzzafer Özer’i, çifte tabanca ile vurarak öldüren İrfan Özer tutuklandı.

ÇİFTE TABANCA İLE ÖLDÜRDÜ


Edinilen bilgiye göre olay merkez Toroslar ilçesi Mithat Toroğlu Mahallesi 88066 sokakta 17 Mart’ta akşam saatlerinde meydana geldi. Yıllar önce yaşanan terör olayları nedeniyle ailesiyle Mersin’e göç ettiği belirlenen İrfan Özer, eşi ve annesi ile televizyon izlediği sırada cinnet geçirdi. Özer, iddiaya göre biri babasına ait ruhsatlı iki tabanca ile resmi nikahlı eşi 45 yaşındaki Yasemin Özer ile evinde kalan annesi 80 yaşındaki Muzaffer Özer’in üzerine bir anda kurşun yağdırdı. İki şarjör kurşunların vücutlarına isabet ettiği Yasemin Özer ile kaynanası Muzaffer Özer, kan gölüne dönen evde yaşamlarını yitirdi.

POLİSE TESLİM OLDU

Silah sesleri üzerine çevredeki komşuların ihbarıyla çok sayıda polis ekibi ve ambulans adrese yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yerde kanlar içinde bulduğu Yasemin Özer ile kaynanası Muzaffer Özer’in öldüğü belirlendi. Olayda iki tabancanın tüm mermilerini kullandığı belirlenen İrfan Özer, evde otururken polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

KISA İFADE VERDİ

Çevresinde sakin bir yaşam sürmesiyle tanınan İrfan Özer’in, gözaltına alındığı Polis Merkezi’nde çifte cinayetle ilgili kısa bir ifade verdi. Çifte cinayetten sonra gözaltına alınırken son derece sakin olduğu öne sürülen İrfan Özer’in, eşi Yasemin Özer’i, “Anneme iyi bakmıyor” diyerek öldürdüğü, annesi Muzaffer Özer’i ise “Yaşlı, acı çekmeden ölsün’ diyerek öldürdüğünü itiraf etti. Çifte cinayet ile ilgili nöbetçi mahkemeyle çıkartılan İrfan Özer, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MENZİL BAĞLANTISI

Mersin’de üzerlerine iki şarjör mermi sıkarak annesini ve eşini gözünü kırpmadan öldüren İrfan Özer’in, memleketi Tunceli’de Yatılı Bölge Okulu’nda eğitimini sürdürürken, Menzil tahrikatının pençesine düştüğü öne sürüldü. İsminin açıklanmasını istemeyen İrfan Özer’in bir köylüsü, “Kendisinin Yatılı Bölge Okulu’nda eğitim görürken bu tahrikata girdiği yıllardır biliniyor. Geçtiğimiz kasım ayında Mazgirt’te 5 kediyi tabanca ile vurarak öldürdü. Öldürdükten sonra da ‘İçlerinde şeytan var, bu nedenle öldürdüm’ demişti. Bu olay öyle sıradan bir cinayet olayı değil, çok detaylı araştırılıp üzerinde çok düşünülmesi gereken bir olay” dedi.