Mersin liderliğini kaptırmadı: 2-0

Mersin liderliğini kaptırmadı: 2-0

Hayati KARADAŞ / MERSİN İZ HABER

3’ncü lig 1’nci grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu, amansız takipçisi 52 Orduspor’u yenerek önemli bir engeli kayıpsız geçti. 2-0
Mersin Stadyumu’nda oynanan ve binlerce taraftarın izlediği maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu, sergilediği güzel futboluyla sonuca gitmesini bildi. Kırımızı lacivertlilerin gollerini 34’ncü dakikada Erdem Beytaş, 60’ncı dakikada ise Kağan Barış attı.Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan 52 Orduspor maçındı türbinleri dolduran binlerce Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu, taraftarları takımlarını 90 dakika boyunca destekledi. Dev maça özel hazırlanan kırmızı lacivertli taraftarlar türbinler için hazırladıkları ve ‘Ölmek yetmez senin uğruna Mersin’ ve ‘Karanlık bir gece sona erer ve güneş tekrar doğar” koreografisi büyük beğeni topladı. Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu, elde ettiği galibiyetle puanını 46’ya yükselterek yakın takipçisi 52 Orduspor ile arasındaki puan farkını yeniden 5’e çıkardı.
Maçı Vali Ali Hamza Pehlivan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kulüp Başkanı Metin Saltık, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol'da izledi. Maçın bitiş düdüğünden sonra kırmızı lacivertliler kenetlenerek türbinleri dolduran taraftarlarıyla büyük sevinç yaşadı.