İSK’de ikinci Alkar dönemi

İSK’de ikinci Alkar dönemi

MERSİN İZ HABER

İçel Sanat Kulübü (İSK) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimde Mali Müşavir-TV Programcısı Fatih Alkar, oy birliğiyle yeni başkan seçildi.
İSK Konferans Salonu'nda ki genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Zafer Karcan'ın Divan Başkanlığı yaptığı genel kurulda, 407 üyeden 56'sı katıldı. Genel Kurulunda yönetim ve denetim kurulu, gelir-gider hesaplarının ibrası oy birliğiyle kabul edildi. Yıllık aidat ücretlerinin bin TL'ye yükseltilmesi önergesi de oy çokluğu ile kabul edildi. Tek liste ile yapılan seçimi geçmiş dönemde İSK Başkanlığı yapan Fatih Alkar, bir ilki gerçekleştirerek yeniden başkanlık görevine seçildi. Alkar, uzun bir aradan sonra yeniden seçildiği Genel Kurul'a teşekkür konuşmasında bulunarak, yeni yönetim kurulunu tanıttı.
2024'e kadar bir yıl görev yapacak olan İSK'nın yeni başkanı Fatih Alkar, kendine güvenenleri mahcup etmeyeceğini dile getirdi. Mecit Baskın ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Alkar, yeni dönemde yapacağı çalışmaları genel kurula anlattı.

Yapılan sezim sonucunda göreve seçilen Yönetim Kurulu şöyle :
Fatih Alkar (Başkan), Sedat Kutlu, Baha Sadık Akıner, Ruhsar Uçar, Ali Işınak, Duygu Deniz Demirel, Ali Murat Merzeci ve Ali Gök.