Çocuk Gelişim Merkezlerinde karne heyecanı

Çocuk Gelişim Merkezlerinde karne heyecanı

MERSİN İZ HABER

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Çocuk Gelişim Merkezlerinde karne heyecanı yaşandı. Düzenlenen seremoni ile 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi yarıyıl tatiline giren minik öğrenciler, mutluluklarını anne babaları ile paylaştı.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Adile Teyze, Münir Özkul, Begonvil, Yaşar Bayboğan ve Halkkent Çocuk Gelişim Merkezlerinde yarıyıl tatili heyecanı yaşandı. 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi yarıyıl tatiline giren toplam 190 minik öğrenci karne aldı.
Eğitim öğretim döneminin ilk yarısının gayet heyecanlı ve coşkulu geçtiğini belirten Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık, “Tüm çocuklarımız ve öğretmenlerimizle bu coşkuyu bir dönem boyunca paylaştık” dedi. Öğretmenlerin süreç içerisinde, okul öncesi eğitim müfredatı çerçevesinde çocukların gelişimlerini gözlemlediğini belirten Tanışık, “Bu doğrultuda etkinlikler yaptılar ve karnelerin içerisinde verdiğimiz gelişim raporlarında onlarla ilgili gözlemlerini aktaracaklar. 2. dönemde de Mersin Büyükşehir Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezlerimizde etkinliklerimizi çocukların gelişim alanlarına yönelik olarak sürdürerek, belediyemizin düzenlediği kültür sanat etkinlikleriyle bezenmiş bir eğitim programıyla devam etmeyi planlıyoruz” dedi..

Adile Teyze Çocuk Gelişim Merkezi öğrencilerinden Cemre Akgül’ün annesi Esra Akgül, çok mutlu ve heyecanlı olduklarını belirterek, “Çok mutluyuz, huzurluyuz, gururluyuz. Böyle bir kreşi, etkinliği bizim için ayarladıkları için çok mutluyuz. Çocuğumu özellikle onlar büyüttü, 4 yıllık bir serüvenimiz geçti burada. Dışarıda olsa böyle olmazdı. Buradaki aldığı eğitimden dolayı öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Çok sevgiyle büyüttüler, çok şefkatle büyüttüler” diye konuştu.