Mersin’de benzin deposundan sıvı uyuşturucu çıktı

Mersin’de benzin deposundan sıvı uyuşturucu çıktı
Mersin’de polisin kuşkulanarak yurt dışından gelen bir otomobilde narkotik köpeği Anka ile yaptığı aramada bensin deposunda hazırlanan özel bölmede 25 kilo sıvı metamfetamin ele geçirildi.

MERSİN İZ HABER

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uluslararası uyuşturucu ticaretinin önlenmesi, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin imal ve ticareti veya temini, satın alınması, kabul edilmesi veya bulundurulmasıyla ilgili yaptığı çalışmalarda, yurt dışından Türkiye'ye giriş yaparak Mersin'e gelen bir araçtan şüphelenerek takibe aldı.

BENZİN DEPOSUNDA ÖZEL ZULA

Bir süre aracı takip eden ekipler, daha sonra durdurarak arama yaptı. Narkotik dedektör köpeği 'Anka'nın aramalar sırasında aracın sol arka koltuk hizasına gelen bölgeye tepki vermesi üzerine otomobil Organize Sanayi Bölgesi'nde bir tamirciye çekildi. Uyuşturucu köpeği Anka'nın tepki verdiği benzin deposu sökülerek detaylı arama yapıldı. Yapılan detaylı incelemede deponun iki bölüm olarak tasarlandığı saptandı. Özel bir madde ile kapatılan zula olarak tabir edilen özel bölmede yapılan incelemede 25 kilogram sıvı metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirdi.
Uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı ile ilgili araç sahibi R.M.A. gözaltına alındı.

 

  Mersin’de benzin deposundan sıvı uyuşturucu çıktı