Tarsus’ta kıskançlık krizine giren koca eşini öldürdü

Tarsus’ta kıskançlık krizine giren koca eşini öldürdü
Mersin’in Tarsus ilçesinde kıskançlık nedeniyle yaşanan tartışma kanlı bitti. Mehmet Ekinci, tartıştığı eşi Emine Ekinci’yi tabanca ile vurarak ölümüne neden oldu. Ekinci, yapılan işlemlerden sonra çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

MERSİN İZ HABER

Mersin’in Tarsus ilçesinde kıskançlık nedeniyle aile arasında yaşanan tartışma kanlı bitti. Mehmet Ekinci, kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Emine Ekinci’yi tabanca ile vurarak öldürdü. Ekinci, evlerinin yakınında polis ekibince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette yapılan işlemlerden sonra mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklandı.

ÖNCE TARTIŞTI, SONRA KURSUN YAĞDIRDI

Edinilen bilgiye göre olay gece 22.30 sıralarında Çağlayan Mahallesi 1001 sokak 8 numaralı müstakil evde meydana geldi. Mehmet Ekinci, iddiaya göre kıskançlık nedeniyle eşi Emine Ekinci ile bir süre tartıştı. Tartışmanın kavga dönüşmesi sırasında kendisini bir anda kaybeden Mehmet Ekinci, evde bulundurduğu ruhsatsız tabanca ile eşinin üzerine kurşun yağdırdı. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekibi ilk müdahalesini yaptığı Emine Ekinci’yi ağır yaralı durumda Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak, göğüs bölgesine çok sayıda kurşun isabet eden genç kadın yaşamını yitirdi.

SUÇ ALETİ TABANCA İLE YAKALANDI

Girdiği kıskançlık krizi nedeniyle tartıştığı eşi Emine Ekinci’yi tabanca ile vurarak elini kana bulayan Mehmet Ekinci, evlerinin yakınında olay yerine kısa sürede ulaşan polis ekiplerince suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı. Ekinci, polise verdiği ilk ifadesinde cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini itiraf etti.
Emniyette yapılan işlemlerden sonra mahkemeye çıkartılan Mehmet Ekinci tutuklandı.