ÇBK, önemli engeli geçti: 85-80

ÇBK, önemli engeli geçti: 85-80

MERSİN İZ HABER

Çukurova Basketbol Kulübü(ÇBK) Yenişehir Belediyesi, Euroleague Women 2022-2023 B Grubu 8’nci maçında İspanya ekibi Perfumerias Avenida karşısında zorda olsa galibiyet elde etti. 85-80
İlk maçta 83-66 yenilen ÇBK, Servet Tazegül Spor Salonu’nu donduran binlerce taraftarının desteğiyle maça çıktı. Büyük bir heyecan ve çekişme yaşanan maçta ÇBK ilk çeyreği 20-12, devreyi ise 4 sayı farkla 45-41 önde tamamladı. Maçın 3’ncü çeyreğini de 64-62 önde kapatan ÇBK skoru 85-80 ile tamamlayarak önemli bir virajı geçti.

VALİ VE BAŞKAN BİRLİKTE İZLEDİ

Çukurova Basketbol Kulübü’nün evinde oynadığı maçı Vali Ali Hamza Pehlivan ile Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit birlikte izledi. Maçı büyük heyecan içinde izleyen ve adeta yerlerinde duramayan Vali Pehlivan ile Başkan Özyiğit takımlarını maç sonuna kadar desteklediler.

BAŞKANDAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Bu arada, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, maçtan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımı kutladı. Başkan Özyiğit’in paylaşımı şöyle:

“Harikasın takım, harikasın Mersin, 
Bu kente Avrupa kupası yakışır
BK Mersin Yenişehir Belediyesi kadın basketbol takımımız FIBA Euroleague Women 8. hafta maçında güçlü rakibi Perfumerias Avenida'yı 85-80'lik skorla mağlup etti”