Cumhurbaşkanlığı kupası Yenişehir Çukurova’nın

Cumhurbaşkanlığı kupası Yenişehir Çukurova’nın

MERSİN İZ HABER

Mersin Yenişehir Belediyesi, Fenerbahçe'yi 84-78 mağlup ederek tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonu oldu. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımını kutladı.
Ankara Spor Salonu'nda oynanan Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Fenerbahçe Alagöz Holding ile Yenişehir Çukurova takımları karşı karşıya geldi. Büyük çekişme ve heyecana sahne olan maçta Fenerbahçe Alagöz Holding’i 84-78 yenen ÇBK Yenişehir Belediyesi tarihi bir başarıya imza attı.

BAKAN KASAPOĞLU VERDİ

Aldıkları galibiyetle Mersin’e önemli bir kupa kazandıran Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi sporcuları ve teknik heyeti maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Maçtan sonra düzenlenen törende Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ÇBK sporcu ve teknik heleteni kutlayarak kupalarını taktim etti. Maçın En Değerli Oyuncusu ödülünü ise ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'nin ABD'li yıldızı Chelsea Gray aldı.

BAŞKAN ÖZYİĞİT'TEN KUTLAMA MESAJI

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda basketbolcuları kutladı. Başkan Özyiğit, paylaşımında, “Türkiye’nin en prestijli kupası Mersin’de! ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımımız Fenerbahçe'yi 84-78 mağlup ederek Cumhurbaşkanlığı Kupasının sahibi oldu! Bu gurur Mersin’in. Tebrikler takım, harikasınız’’