Tiyatrocuların ölümü yasa boğdu

Tiyatrocuların ölümü yasa boğdu
Merzifon’da meydana gelen trafik kazasında 3 genç tiyatrocunun hayatını kaybetmesi Türkiye’yi yasa boğdu. Oyuncular 25 Kasım Cuma günü Mersin “Yenişehir’de sahne alacaktı.  

Mersin’de 25 Kasım Cuma günü “Baş Belası” oyununu sahneleyecek olan tiyatrocular Tolga Güleryüz, Burak Topçu ile Özgür Karataş, Merzifon’da meydana gelen trafik kazasında yaşamlarını yitirdi.
“Baş Belası” adlı tiyatro oyununun turnesinde olan tiyatro ekibini taşıyan minibüs Merzifon’da TIR’a çarptı. Meydana gelen kazada tiyatro oyuncuları Tolga Güleryüz, Burak Topçu ile Özgür Karataş hayatını kaybetti. Üç genç oyuncunun ölümü başta tiyatro, sinema ve televizyon camiası olmak üzere Türkiye’yi yasa boğdu.

BAŞ BELASI” OYUNU MERSİN’DE SAHNELENECEKTİ

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Çok üzgünüz… 2. Yenişehir Komedi Oyunları Festivali’miz kapsamında 25 Kasım Cuma günü sahnelenmesi planlanan “Baş Belası” tiyatro oyunu ekibini taşıyan araç maalesef Amasya’da trafik kazası geçirdi. Meydana gelen elim kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ile Özgür Karataş’ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Kendilerine Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum.”