Suriyeli genç, caddede drift yapıp silah sıktı

Suriyeli genç, caddede drift yapıp silah sıktı

MERSİN İZ HABER

Mersin’de yaşayan ve üniversite öğrencisi olduğu belirlenen Suriye uyruklu Ahmad Sarmini, sokakta drift yaptığı aracından silah sıktı. Çekilen görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan Suriyeli gence tepki yağdı.
Mersin’de yaşayan Suriyeli Ahmad Sarmini, sokakta aracıyla drift yapıp trafikte tehlike oluştururken, tabancasıyla da defalarca ateş etti. Görüntüyü sosyal medya hesabından paylayan Barmini’ye tepki gösteren vatandaşlar yakalanarak sınır dışı edilmesini istedi. Resmi rakamlara göre 250 bin Suriyelinin yaşadığı Mersin’de, Ahmad Sarmini isimli bir kişi 33 CLY 23 plakalı aracıyla sokakta defalarca drift yapıp, tabanca ile aracından dışarıya defalarca ateş etti. Bu görüntüyü de sosyal medya hesabından paylaşan Toros Üniversitesi öğrencisi olduğu ifade edilen Suriyeli Ahmad Sarmini’ye, vatandaşlar sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Ömer Sezer isimli bir vatandaş görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşarak yakalanması için Emniyet Müdürü’ne çağrıda bulundu.
Sezer’in paylaşımı şöyle:
“Bu Suriyeli Mersin'de yaşıyor. Tabancası ile arabadan havaya ateş ediyor. Ayrıca sokaklarda drift atıyor. Aynı zamanda Toros üniversitesinde de öğrenci. İsmi: Ahmad Sarmini Araç plakası: 33 CLY 23. Sayın Mersin emniyet müdürü yakalamak için yeterli olan tüm bilgilerini verdiğim bu şahsı hadi yakalayıp sınır dışı edin de buradan sizi tebrik edeyim.”