Mersin’de katliam gibi kaza: 4 kuzen öldü

Mersin’de katliam gibi kaza: 4 kuzen öldü

MERSİN İZ HABER

Mersin-Tarsus D-400 karayolunda adeta meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaşamını yitirdi. Tarsus yönünde seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta duran Tır’a arkadan çarpan otomobilde bulunan ve kuzan olduğu belirlenen 4 kişi hayatlarını kaybetti.  
Edinilen bilgiye göre kaza, Mersin-Adana D-400 karayolu Huzurkent mahallesi Mersin-Tarsus Organize Sanayi Belgesi kavşağında meydana geldi. Mersin yönünden Tarsus’a seyir halinde olan ve sürücüsü henüz belirlenmeyen 33 N 3404 plakalı özel otomobil, kavşakta kırmızı ışıkta beklemekte olan Serdar Gül yönetimindeki 42 BSH 74 plakalı Tır aracına arkadan çarptı. Meydana gelen kazada hurdaya dönen araçta sıkışan 4 kişi çevreden ve olay yerine ulaşan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinde çıkartıldı. Bölgeye ulaşan ekiplerin araçtan çıkardığı Ahmet Özmen, Deniz Budak ve Diyar Özmen’in yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Kazada ağır yaralanarak Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kimliği Neşet Akbudak da yaşamını yitirdi.

Meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren gençlerin cansız bedenleri, yapılan işlemlerden sonra otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Tırın altında kalan otomobil ise vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Kaza nedeniyle Mersin-Tarsus D-400  kara yolu bir süreliğine tek şeritten devam etti.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor..