Mersin’de öğrenci servisi ile Tır çarpıştı: 11 yaralı

Mersin’de öğrenci servisi ile Tır çarpıştı: 11 yaralı
Mersin’in Silifke ilçesinde öğrenci servisi ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 11 kişi yaralandı.

Mersin’in Silifke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 11 kişi yaralandı. Can pazarının yaşandığı kazada her iki araçta önemli hasar oluştu.
Edinilen bilgiye göre, kaza sabah saatlerinde Işıklı Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Durali Kaya yönetimindeki 33 S 8208 plakalı okul servisi, Doğan Abukan idaresindeki 20 ADM 116 plakalı Tır ile henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Meydana gelen kazada 9’u öğrenci olmak üzere 11 kişi yaralandı. Meydana gelen ve can pazarının yaşandığı kazaya ilk müdahale yoldan geçenler ve çevredeki köylüler tarafından yapıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada yaralanan öğrenciler yan yatan servis aracından çıkartılarak ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Kaza nedeniyle 400 karayolunun Antalya istikametini bir süre geçici olarak trafiğe kapatıp tali yoldan ulaşım sağladı. Yaralılardan bir öğrenci ile servis sürücüsü Durali Kaya’nın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.