Mersin’i, Play-Off finali heyecanı sardı

Mersin’i, Play-Off finali heyecanı sardı

MERSİN İZ HABER

TFF 3.Lig Yükselme Play-Off Yarı Final maçında İçel İdman Yurdu, ilk maçta 1-0 yenildiği Orduspor 1967 önünde mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Maç nedeniyle kette büyük heyecan yaşanırken, İçel İdman Yurdu’nun final oynayabilmesi için sahadan 2 farklı bir skorla ayrılması gerekiyor.
Play-Off finalinin ilk takımını belirleyecek İçel İdman Yurdu – Orduspor 1967 maçı nedeniyle adeta nefesler tutuldu. Sezonu 66 puanla 3’ncü sırada tamamlayarak, ilk maçta ligi 64 puanla 4’ncü tamamlayan Orduspor 1967,  deplasmanında sahadan 1-0 yenik ayrılan İçel İdmanyurdu, kendi saha ve seyircisi önünde farklı galibiyet için sahaya çıkacak.

KENT BAYRAKLARLA DONATILDI

İçel İdman Yurdu açısından hayati önem taşıyan maç ile ilgili kentte yaşanan heyecan doruğa çıktı. Belediyeler başta olmak üzere çeşitli kuruluş ve iş insanları caddelere İçel İdman Yurdu’nun dev bayraklarını asarken, günler öncesinden satışa çıkartılan biletler ise neredeyse tükenme noktasına geldi.

İÇEL FİNALE NASIL KALABİLİR?


Karadeniz ekibi Orduspor 1967, kendi evinde oynanan ilk maçta İçel İdman Yurdu’nu 1-0 yenerek avantaj elde etmişti. Ordu Spor’a Play-Off finaline çıkmak için beraberlik yetiyor. Kırmızı lacivertlilere ise konuk ekip önünde en az 2 farklı bir skor gerekiyor. İçel İdman Yurdu, sahadan 2-0, 3-1’lik bir skorla ayrılması durumunda Play-Off finalinin ilk takımı olacak.

MERSİN STADYUMU TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞAYACAK

Salı günü saat 20.00’de başlayacak maçta 25 bin kişilik Mersin Stadyumu, tarihi günlerinden birini yaşayacak. Kırmızı Şeytanlar Taraftar Grubu’nun maça olan ilgiyi artırmak üzere günler öncesinden başlattığı çalışmalarını maç saatine kadar devam ettireceği ifade edildi.

  Mersin’i, Play-Off finali heyecanı sardı